Gastouder worden

Jouw eigen opvang binnen handbereik

THUIS WERKEN met kinderen

Beleef je plezier aan de omgang met kinderen? Heb je tijd en ruimte om de zorg voor kinderen te combineren met jouw eigen gezin? Bent je bereid (bij)scholing te volgen? Dan ben je waarschijnlijk geknipt voor het werk van gastouder via Gastouderbureau Ziezo!

Je hebt dan een professionele organisatie achter je waarop je altijd kunt terugvallen. Je vangt binnen jouw gezinssituatie een of meerdere kinderen op, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Voorlezen, knutselen of lekker naar buiten? De gewone dagelijkse dingen kunnen met en voor kinderen al een feest zijn en je levert hiermee een positieve bijdrage aan hun ontwikkeling.

Ook het contact met de ouders maakt een belangrijk deel uit van jouw werk. Gastouderbureau Ziezo begeleidt jou bij het maken van heldere afspraken, biedt trainingen t.a.v. de communicatie met ouders en ondersteunt bij eventuele (opvoedings)problemen. Als gastouder bij Ziezo sta je er nooit alleen voor!

Gastouderbureau Ziezo vraagt van haar gastouders TE WERKEN BINNEN DE REGELS VAN DE WET KINDEROPVANG

ONZE CRITERIA

Voldoe JE AAN ALLE EISEN?

Als je aan alle eisen voldoet, melden wij jou aan bij de gemeente voor registratie in het Landelijk Register Kinderopvang. Na een bezoek door een GGD-inspecteur bij jou thuis, word je in het register opgenomen. Als aspirant-gastouder kun je van begin af aan rekenen op begeleiding door de bemiddelingsmedewerker.

GASTOUDERS STAAN ER BIJ
ZIEZO nooit alleen voor

Gastouders doen zelfstandig werk. Bij Ziezo kunnen zij de ondersteuning verwachten van een professionele organisatie die goed thuis is in alle facetten van de gastouderopvang. Naast de verantwoordelijkheid voor de kinderen vervult de gastouder ook een belangrijke rol in het contact met de ouders.

De vaste bemiddelingsmedewerker begeleidt de gastouder bij dit alles door o.a. te helpen heldere afspraken te maken bij de start van de opvang, de gastouder regelmatig te bezoeken en beschikbaar te zijn voor advies.

Gastouderbureau Ziezo onderscheidt zich door voortdurend te investeren in het netwerk van gastouders en hen steeds weer de mogelijkheid te bieden zich als professioneel gastouder (verder) te ontwikkelen. Gastouders staan er bij Ziezo nooit alleen voor!

Daarom Ziezo

DIRECT AANMELDEN