Een vertrouwd adres voor gastouderopvang

Sinds 1993

Ontdek onze

GESCHIEDENIS

Gastouderbureau Ziezo is ontstaan door samenvoeging van meerdere (regionale) bureaus voor gastouderopvang. De bakermat werd in 1993 gelegd in Dordrecht, vandaar onze stevige basis in de Drechtsteden. Begin 2019 ging Ziezo B.V. over in andere handen. Onder de nieuwe eigenaar namen automatisering en digitalisering aan belang toe, zodat er nóg meer ruimte zou komen voor het persoonlijk contact. 

Vanuit ons kantoor in Den Haag bedienen wij de Drechtsteden, regio Rotterdam, Den Haag en omstreken en de regio Utrecht. Ons werkgebied wordt alsmaar groter, maar groot worden is geen doel op zich. Wanneer ouders een beroep op ons doen, dan proberen wij te helpen waar wij kunnen.

DE MEDEWERKERS HEBBEN JARENLANGE ERVARING IN DE KINDEROPVANG EN ZIJN PEDAGOGISCH OPGELEID.

BELEID EN kwaliteit

Ziezo werkt uitsluitend samen met gediplomeerde gastouders die opgenomen zijn in het Landelijk Register Kinderopvang. De gastouder werkt volgens ons pedagogisch beleidsplan, waarin o.a. het aantal op te vangen kinderen, de beschikbare speelruimte en richtlijnen voor het pedagogisch handelen worden uitgewerkt. Daarmee bewaken we de kwaliteit. De vaste bemiddelingsmedewerker ondersteunt de gastouder hierbij.

DAARNAAST VOLDOET DE WONING VAN DE GASTOUDER AAN DE KWALITEITSEISEN OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID EN GEZONDHEID.

Wet KINDEROPVANG

Gastouderbureau Ziezo voldoet aan de Wet Kinderopvang en aanverwante regelgeving, zo valt te lezen in de inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang, waarin Ziezo is opgenomen.

De GGD controleert Ziezo daartoe ieder jaar op de naleving en implementatie van wet- en regelgeving.

HET MEEST RECENTE INSPECTIERAPPORT IS IN TE ZIEN OP DE SITE VAN HET LANDELIJK REGISTER KINDEROPVANG.

Daarom Ziezo

WAAROM GASTOUDEROPVANG?

WAAROM GASTOUDEROPVANG BIJ ZIEZO?

Kleinschalige OPVANG?

Jazeker!

Een kleine greep waar je onze voorzieningen voor kleinschalige opvang kunt vinden:

Den Haag, Voorburg, Wassenaar, Rotterdam, Barendrecht, Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Molenwaard, Krimpenerwaard, Bilthoven, Houten en Utrecht.