Overstappen

Wanneer je daar aan toe bent

WELKOM BIJ Ziezo

Als geregistreerde gastouder maak je normaal gesproken niet zomaar een overstap naar een ander bureau, dat vraagt om moed. Ouders moeten immers instemmen met een (voorgenomen) overgang. Wanneer je ongelukkig bent met de keuzes van het bureau, je vindt dat je meer aandacht verdient, of betere ondersteuning, dan kan het moment komen dat je je gaat heroriënteren. 

Nu je hier bent, het is goed om te weten dat Gastouderbureau Ziezo al in 1993 actief was in gastouderopvang, toen vanuit de standplaats Dordrecht.

Als een van de grondleggers van (erkende) gastouderopvang in Nederland, kunnen wij bogen op een schat aan kennis en ervaring waar jij als gastouder je voordeel mee kunt doen, maar natuurlijk geldt dat evenzeer voor de ouders die met jou meekomen. In de dagelijkse praktijk werken wij heel plezierig samen met een omvangrijke groep van erkende gastouders, vaak al vele jaren trouw aan ons verbonden, zo’n tweederde van hen zelfs exclusief!

Ouders weten ons te vinden voor de opvang van kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Die opvang kan plaatsvinden in het huis van de gastouder of bij de ouder(s), ook wel: ‘opvang aan huis’. Van oudsher faciliteren wij beide vormen van opvang.

Van gedachten wisselen?

Meld je aan!